Markies van Carabas

Buiten- en gevelreclame

Toike Oplossingen

Gevelbestickering: het visitekaartje van een bedrijf

Gevelbelettering is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten. En een eerste indruk kun je maar één keer maken! De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame of gevelbelettering zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt.


Met inachtneming van de huisstijl van het bedrijf visualiseren wij vooraf de gevelreclame van de vestiging. Daarna gaan we op zoek naar het beste zichtpunt voor ieder onderdeel. Op basis hiervan en de bevindingen bij het inmeten maken wij een passende offerte voor het project.

Buiten reclame, dat kan op veel manieren.
Dit kan met een spandoek, spandoek in frame, Vlag, Banier maar ook met grote posters.

Buiten reclame is het beste om gezien te worden met uw bedrijf, daar is uiteraard reclame voor.

Zet uw bedrijf in de spot light met reclame van airo-flex reclame&design.

Waarom airo-flex reclame&design:

  • Prima prijs kwaliteit garantie
  • Eigen ontwerp studio
  • Zeer gemotiveerd team
  • Wij denken mee met de klant