Auto's bestickeren

Bestickeren of Car Wrapping

Toike Oplossingen

Voertuig beletteren of bestickeren

Uw bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp moet niet alleen passend zijn voor wat betreft uitstraling, maar ook passen op uw wagen. Op basis van onze ontwerpsoftware zien wij precies waar opstakels zich bevinden en houden wij daar rekening mee. Het ontwerp, ook een door u aangeleverd logo of ontwerp komt zo perfect op uw voertuig.

Carwrapping

Wij voorzien voertuigen, vaartuigen of kozijnen van een folielaag. Een tweede beschermende huid die vele verschijningsvormen kan hebben. De meest voorkomende vorm van wrapping is natuurlijk carwrapping. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van full colour prints. Deze maken het mogelijk om fotoafbeeldingen of beelden met kleurverloop toe te passen. De toepassing van deze techniek is een opvallende manier om uw wagenpark voor acties of bijzondere activiteiten kracht bij te zetten.
Door onze scherpe tarieven ligt het gebruik van deze technieken nu ook binnen het bereik van kleinere ondernemingen.

Voordelen van wrapping in het kort:
Gebruik van alle mogelijke kleuren folie en/of prints.
Lak onder de folie blijft als nieuw, beschadigt niet.
Gemakkelijk te verwijderen (ook na langere periode).
Wasstraat bestendig.